Foto: Vida Press

Slavenā dziedātāja Rianna (attēlā) viesojusies savā dzimtajā Barbadosas salā un apmeklējusi vietējos ražas svētkus Crop Over, tomēr svinības Riannai izvērušās viņai raksturīgajā stilā ar pikantiem elementiem.

Šie ikgadējie svētki, kuru aizsākums meklējams 1688. gadā, ilgst astoņas dienas un tie ir veltīti cukurniedru ražas novākšanai. Crop Over arī bez Riannas klātbūtnes ir visai liderīgu un draisku svētku reputācija.

Rianna uz šo Barbadosas lielāko karnevālu cenšas ierasties ik gadu, un kā starptautiska mēroga slavenība viņa tiek attiecīgi arī godināta, parasti kļūstot par svētku goda viešņu.

Dziedātāja arī izmantoja šo privilēģiju, lielā cilvēku pūļa priekšā no blašķītes malkojot rumu un kārdinot vietējos iedzīvotājus ar savu ļoti pieticīgā bikini tērpto ķermeni, ko rotāja arī mirdzoša kaklarota un diadēma.

Šādi tērpta Rianna pozēja ar bērniem un večukiem, nodziedātāja dažas dziesmas, kā arī kalipso mūzikas ritmos gorīja ķermeni barbadosiešiem ierastā stilā, bet amerikāņu acīs pat ļoti piedauzīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!