Foto: Publicitātes foto

Naktsklubs La Rocca tiek dēvēts par vienu no tradīcijām bagātākajām izklaides vietām Rīgā, un kārtējo reizi burziņu iestāde attaisnojusi uz sevi liktās cerības – aizvadītajā nedēļas nogalē klubā notikušas vērienīgas šampanieša dzīres.

Jau vēstīts, ka aprīlī La Roccā norisinājās ballīte, kuras laikā viesi tika aplaistīti un pa taisno no pudeles kakliņa padzirdīti ar šampanieti. Šī akcija, kura neoficiāli tiek dēvēta par "šampingu", izpelnījās milzīgu ļaužu ievērību, un vislielāko sajūsmu un ovācijas, protams, raisīja dāmu raženo krūšu apliešana.

Aizvadītās nedēļas izskaņā šīs izklaides naktsklubā tika atkārtotas ar vēl lielāku vērienu, un arī šoreiz dzirkstošā dzēriena šaltīm tika pakļauti gan puiši, gan meitenes, kas kāri tempa šampanieti un ar lielāko prieku ļāva sevi ar šo dziru aplaistīt no matu galiņiem līdz papēžiem.

Jau vēstīts, ka savulaik šīs tradīcijas popularitāti vairoja arī dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee, kurai, strādājot kluba Coyote Fly, par vienu no iecienītākajām izklaidēm kļuva laistīšanās ar šampanieti jeb "šampings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!