Foto: DELFI

Piektdienas, 12. jūlija, vakarā ar līksmu burziņu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā klubā Coyote Fly tika dots starts blondīņu festivālam Go Blonde, kas šogad norisinās Jūrmalā.

Namamātes pienākumus Go Blonde ieskaņas ballītē bija uzņēmusies par Latvijas galveno blondīni dēvētā uzņēmēja Marika Ģederte, ar kuru kopā klubā līksmoja desmitiem citu blondīņu.

Ballītē varēja sastapt arī sabiedrībā zināmus cilvēkus - sveikt gaišmatainās daiļavas bija ieradies karstasinīgais itālis Roberto Meloni, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, modes blogeris Deniss Ševeļovs, aktieris Andris Bulis, kurš arī vadīja pasākumu, un citi blondīņu atbalstītāji.  

Go Blonde festivāls pirmo reizi notika 2009. gadā Rīgā, 2012. gadā par krāšņu tradīciju kļuvušais pasākums nenotika, bet šogad blondīņu svētkus tika nolemts no Rīgas pārcelt uz Jūrmalu, sarīkojot tur grandiozas svinības pludmalē.

Festivāla ietvaros sestdien, 13. jūlijā, Majoru pludmalē plānotas dažādas aktivitātes - tur norisināsies putu ballīte, sauļošanās kosmētikas zīmola Australian Gold konkursa Miss&Mr Australian Gold finālistu defilē un daudzas citas izklaides, bet vakara izskaņā plānota grezna noslēguma balle viesnīcā Hotel Jūrmala SPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!