Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 17. martā, pasaulē tika atzīmēta Svētā Patrika diena, bet sestdienas naktī Rīgā, Dzelzceļa muzejā, ar vērienīgām dejām un citām izklaidēm tika ieskandināti šie īru nacionālie svētki.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja ne tikai baudīt īru viskiju un alu, bet arī iepazīt šīs tautas tradīcijas - ar īru deju soļiem klātesošos iepazīstināja studija Ceili Rue, bet tradicionālo mūziku spēlēja īru folkmūzikas grupa Duan Alta.

Par dejām visas nakts garumā Dzelzceļa muzejā rūpējās pieprasītāko pašmāju dīdžeju trio - Toms Grēviņš, Artis Volfs un Egons Reiters, bet īsi pēc pusnakts uz skatuves kāpa grupa Astro'n'out.

Sumināt sanākušos bija ieradies arī Īrijas vēstnieks Latvijā Eidans Kirvans, bet starp viesiem varēja sastapt mūziķi un reklāmas jomas darboni Aigaru Runči, portāla Draugiem.lv runasvīru Jāni Palkavnieku un citus zināmus cilvēkus.

Par vienu no iecienītākajām izklaidēm Svētā Patrika dienas svinību laikā kļuva iespēja nofotografēties kopā ar īru nacionālās krāsas tērpos uzpostajiem vīriem, kuri sanākušās meitenes dažādi lutināja un pat nēsāja uz rokām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!