Foto: F64

Ceturtdienas, 8. decembra, vakarā tirdzniecības centrā Spice ar ballīti austrumnieciskās noskaņās durvis vēra Rīgā pirmais un Baltijā pagaidām vienīgais Vācijas dzīvesstila zīmola Thomas Sabo juvelierizstrādājumu salons spilgtām personībām.

Pašreiz Thomas Sabo ir viena no desmit vadošajām juvelierizstrādājumu kompānijām pasaulē, radot atraktīva dizaina un augstas kvalitātes sudraba rotaslietas, kas laika gaitā kļuvušas par dzīvesstila elementiem gan sievietēm, gan vīriešiem visā pasaulē, un tagad šos rotājumus iespējams iegādāties arī Rīgā atklātajā franšīzes salonā.

"Ņemot vērā gandrīz divdesmit gadu pieredzi juvelierizstrādājumu nozarē Baltijas tirgū, pašlaik no multizīmolu saloniem mērķtiecīgi ejam uz salonu izveidi tiem rotaslietu zīmoliem, kas laika gaitā sevi pierādījuši kā mūsu klientam simpātiski un Baltijā iecienīti," skaidroja uzņēmuma Streiča valdes locekle un vācu zīmola ofociālā partnere Baltijā Anita Streiča.

Jaunā rotu veikaliņa atklāšana noritēja austrumnieciskās noskaņās - par viesu labsajūtu rūpējās geišu tēlos iejutušās meitenes, tāpat apmeklētājiem bija iespēja nobaudīt dažādus austrumu virtuves našķus, kā arī panašķoties ar ķīniešu laimes cepumiem un piedalīties dažādos konkursos ar vērtīgām balvām.

Novērtēt jauno rotu veikaliņu bija ieradusies viena no populārākajām pašmāju modes blogerēm Santa Bindemane ar meitiņu un citi modes dzīves zinātāji. Pasākuma vadīšana bija uzticēta populārajai televīzijas darbonei Baibai Sipeniecei - Gavarei, bet par muzikālo noskaņojumu rūpējās talantu šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā dziedātāja Košā (attēlā) un puišu grupa nu un.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!