Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā durvis vērušas divas jaunas izklaides vietas – piektdienas vakarā Raiņa bulvārī tika atklāts kultūras nams Pie Labvēlīgā tipa, bet paralēli šīm svinībām Aristīda Briāna ielā tika atklāts naktsklubs Club Connect.

Sumināt grupas Labvēlīgais tips mūziķus ar nozīmīgo notikumu - sava kultūras nama atklāšanu pašā Rīgas centrā - bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, un svinībās valdīja draudzīga un līksmības pārpilna gaisotne.

Kā pirms kultūras nama atvēršanas stāstīja tā saimnieki, gan atklāšanas vakarā, gan nākotnē ieeja klubā tikšot kontrolēta ar "face, dress un Da Vinči kodiem, kas mainīsies pēc gadalaikiem un mēness fāzēm, tomēr viena lieta paliks nemainīga - kreņķi ienest aizliegts".

Izmantojot dienesta stāvokli, piektdienas svinībās viesus izklaidēja paši kluba saimnieki, kā arī DJ Japānis, un jau atklāšanas vakarā kluba apmeklētājiem bija iespēja aplūkot no Slokas pārceļojušo Labvēlīgā tipa muzeju.

Jaunatvērtajā kultūras namā, kas ik nedēļu būs atvērts no trešdienas līdz sestdienai, būs dzirdamas gan latviešu, gan ārzemju izpildītāju kompozīcijas, kā arī regulāri notiks dažādu grupu uzstāšanās un tematiskie pasākumi.

Paralēli jaunā kultūras nama atklāšanai populāro klubu Piens un Kefīrs pievārtē bijušās Rīgas šampanieša rūpnīcas teritorijā durvis vēra jauns naktsklubs Club Connect.

Šajā ballītē uzstājās, pēc organizatoru domām, "pasaules mēroga zvaigzne" DJ Sandy Rivera un citi mākslinieki, un, kā sola jaunās izklaides vietas pārstāvji, šis iecerēts kā pirmais klubs Baltijā, kurā DJ uzstāšanos varēs vērot no 360 grādu redzes leņķa.

Ieeja klubā, kas darbosies ik nedēļu piektdienu un sestdienu vakaros, ir no 21 gada vecuma, bet starp Club Connect atklāšanas svinību viesiem bija manāmas arī šo vecumu vēl nesasniegušās dziedošās dvīņumāsas Drozdovičas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!