Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē Arēnā Rīga pulcējās tūkstošiem jauniešu, lai piedalītos Latvijas vērienīgākajos studentu un studiju gada atklāšanas svētkos Baltijā Studentu paradīze, kas apmeklētājus priecēja ar virkni populārāko dziedātāju priekšnesumiem.

DELFI Izklaidi informēja pasākuma organizatoru pārstāvji, Studentu paradīzes sešu gadu jubilejas svinības apmeklēja aptuveni 11 tūkstoši topošie un esošie studenti, kuri ballējās visas nakts garumā.

Šajā vakarā uz Arēnas Rīga skatuves kāpa lielākā daļa no šobrīd aktuālākajiem un jauniešu iecienītajiem māksliniekiem - Studentu paradīzē uzstājās šova Okartes skatuve jaunie talanti, grupa Labvēlīgais tips, elektroniskās mūzikas zvaigzne Gacho, kurš kārtējo reizi publiku "paņēma" ar enerģisku šovu, un daudzi citi.

"Forši, ka Latvijā ir šāds profesionāli noorganizēts pasākums priekš jauniešiem! Tas, kas mums patīk šajā pasākumā, ka tas izceļas ar vienu no vistrakākajām un enerģiskākajām publikām uz visas Latvijas pasākumu fona," pēc pasākuma iespaidos dalījies Gacho.

Pasākuma vadītāja pienākumumus un grūto uzdevumu iesildīt publiku bija uzņēmies televīzijas darbonis Māris Grigalis tandēmā ar dīdžeju Mareku Lāci, Jūtūbes ballīti grieza Radio 101 dīdžeji Toms Grēviņš un Egons Reiters, kā arī bija padomāts par citu mūzikas stilu piekritēju izklaidēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!