Foto: Publicitātes foto

Jau ilgāku laiku Rīgā darbojas vienīgais rīta klubs Ed Hardy Morning Club, kurš no citām galvaspilsētas izklaides vietām atšķiras ar savu neierasto darba laiku, un aizvadītajā nedēļas nogalē tur norisinājās īpaši mežonīga ballīte.

Nedēļas izskaņā Ed Hardy klubs bija pārvērties par īstu "ballīšu dzīvnieku" pulcēšanās vietu - tur norisinājās burziņš ar nosaukumu Party Animal, kas izpelnījās lielu apmeklētāju atsaucību.

Kluba darbinieki saviem viesiem bija sagādājuši dzīvnieku kostīmus un maskas, kurās varēja gan ballēties, gan pozēt fotogrāfam, bet par īpašu noskaņu rūpējās nerātno kaķenīšu tēlos iejutušās dejotājas.

DELFI Izklaidei pastāstīja viens no kluba līdzīpašniekiem Artūrs Čikuls, Ed Hardy Morning Club, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā 88, ir vienīgais rīta klubs Rīgā - tas apmeklētājiem durvis ver tikai trijos naktī un darbojas līdz pat nākamās dienas pusdienlaikam vai pat ilgāk.

Lielākais cilvēku pieplūdums parasti ir no pulksten pieciem līdz desmitiem rītā, kad Ed Hardy Morning Club kā izklaides un atpūtas vietu izmanto ļaudis, kuriem citos klubos burziņi beigušies pārlieku ātri.

Tāpat to bieži apmeklē tieši nakts izklaides vietu darbinieki - bārmeņi, dejotājas, diskžokeji, mūziķi un cita veida mākslinieki, kuri tur iegriežas pēc naksnīgajām darba gaitām, bet vairāk informācijas par klubā plānotajiem pasākumiem iespējams iegūt Ed Hardy mājaslapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!