Aizvadītājs nedēļas izskaņā Rīgas klubā Club Kino risinājās vīriešu dzīvesstila žurnāla Playboy ballīte, kurā netrūka ne pikanti ģērbtu zaķīšu, ne pašmāju populāro cilvēku.

Latvijas mediju tirgū pasaulē iecienītais vīriešu žurnāls sevi pieteica aizvadītā gada oktobrī - toreiz par godu pirmā numura iznākšanai grandiozas svinības tika rīkotas tolaik tikko atklātajā iepirkšanās centrā Galleria Riga, bet žurnāla pārstāvji par "pirmo īsto Playboy ballīti" Rīgā dēvē tieši aizvadītajā nedēļas nogalē notikušo pasākumu Club Kino telpās.

Kā jau tas ierasts ārpus Latvijas robežām notiekošajos Playboy burziņos, šos pasākumus plašā pulkā apmeklē populārākie sabiedrības pārstāvji, un arī Rīgā notiekošā ballīte nebija izņēmums.

Starp Playboy ballītes viesiem bija gan dziedātāja Olga Rajecka, gan basketbolists Andris Biedriņš ar mīļoto sievieti Madaru, kā arī ekspolitiķe Linda Mūrniece, mūziķis Jānis Stībelis, dīdžejs Artis Dvarionas, uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš un daudzi citi.

Tāpat ballētāju vidū bija Playboy modeles un par žurnāla galveno atpazīstamības zīmi kļuvušie "zaķīši", kuri pie īpaši izveidota stenda pozēja ar visiem ballītes viesiem.

Galerijā: foto no žurnāla Playboy arhīva (fotogrāfi: Jānis Vidmants Kalniņš, Didzis Grodzs un Nils Vilnis).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!