Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 4. jūnijā, Rīgā norisinājās jau otrais Baltijas karsējmeiteņu konkurss, un piecas no sešām galvenajām godalgām tajā ieguva latviešu meitenes. Pasākuma organizatori ar gandarījumu atzīst, ka Latvijas meitenes jau tuvojas pasaules līmenim.

Čemionāts notika divās grupās: pirmajā jeb pusprofesionālajā un otrajā jeb profesionālajā. Pirmajā uzvaras laurus plūca lietuvietes Chillidance, bet otrā un trešā vieta tika latviešu meitenēm - attiecīgi BK Ventspils un LU Mango karsējām.

Savukārt profesionāļu grupā visas trīs godalgas izcīnīja latvietes: pirmo vietu ieguva Biznesa augstskola Turība, otro - BK Ventspils, bet trešā tika Glamorous Dance Studio Cheerleading

Par labākās titulu šogad cīnījās kopā 13 karsējmeiteņu komandas no Latvijas un Lietuvas, bet diemžēl pasākuma organizatori tā arī nesagaidīja dalībnieces no Igaunijas.

Čempionātu vadīja nu jau visā Baltijā slavenais dziedātājs Lauris Reiniks, bet skatītājus uzmundrināja Eiropas Hitu Rado dīdžejs Ivo Lorencs. Savukārt visu meiteņu priekšnesumus vērtēja starptautiska žūrija.

Pasākuma organizatori izklaides portālam Mango atzina, ka karsējmeiteņu kustības līmenis Latvijā, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, ir pat ļoti audzis.

Īpašu uzmanību izpelnījās BK Ventspils mazo karsējmeiteņu komanda, kuras dalībnieces, atrādot ne mazāk iespaidīgus špagatus un piramīdas kā viņu vecākās konkurentes, izpelnījās otro vietu pirmajā grupā, kā arī nodemonstrēja, ka Latvijā aug nopietna jaunā karsējmeiteņu paaudze.

Foto galerijā: ieskats sestdien notikušajā karsējmeiteņu čempionātā, kā arī labākie kadri no pagājušā gada sacensībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!