Foto: DELFI

Ceturtdien, 26. janvārī, Rīgas centrā durvis vēra jauna izklaides vieta – klubs un restorāns Soul&Kitchen, un jautro atklāšanas pasākumu plašā pulkā apmeklēja Latvijas šovbiznesa darboņi un citi populāri cilvēki.

Iecerēts, ka dienas laikā jaunajā restorānā būs iespēja baudīt gardas maltītes, bet vakaros Soul&Kitchen apmeklētājiem būs iespēja gūt muzikālu baudījumu. Restorāna idejas iedvesmas avots ir vācu filma Soul&Kitchen, kur uzmanības centrā ir pavāra piedzīvojumi ceļā uz ideālas virtuves radīšanu.

Viens no jaunā restorāna saimniekiem ir Kārlis Venckovičs, kurš savulaik plašāku atpazīstamību iemantoja kā dziedātājas LienesCandy mīļotais vīrietis, bet restorānu viņš atvēris kopā ar draugiem Nauri Loginu un Agri Eglīti, kurš ir viens no atraktīvākajiem Rīgas bārmeņiem. Naudu jaunajā projektā investējis francūzis Patriks Rigauds, bet virtuvē rosīsies šefpavārs Aigars Gailis.

Restorāna telpas ir iekārtotas, apvienojot mūsdienu kiča un vintage elementus - klubā izvietotas restaurētas antikvāras mēbeles, kas lieliski saskan ar nedaudz futūristisko bāru un dīdžeju skatuvi.

Novērtēt jauno izklaides vietu bija ieradušies daudzi ar pašmāju šovbiznesu saistīti cilvēki - starp viesiem grozījās Radio 101 dīdžeji Eduards Švāns, Egons Reiters un citi, jogas speciāliste un uzņēmēja Elita Drāke, grupas Jumprava mūziķi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, par radiogeišu dēvētā Ieva Adamss, stiliste Dana Dombrovska un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!