Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Europa Club Casino norisinājās smalka ballīte, kurā pulcējās gan smokingos tērpti kungi, gan grezni sapucējušās dāmas, lai pavadītu vakaru "gangsteru noskaņās".

Vakara sākumā viesus iesildīja kadri no mūzikla Čikāga un aizvadītā gadsimta divdesmitajos gados iecienītas džeza, tango un fokstrota melodijas, ko izpildīja muzikālā apvienība Dixieland Band, bet gangsteru ballītes turpinājumā apmeklētājiem bija sarūpēti arī daudzi citi pārsteigumi.

Par īpašu piedzīvojumu rūpējās karstasinīgais itālis Roberto Meloni, kurš izpildīja dziesmas savā dzimtajā valodā, kā arī uzstājās kopā ar kabarē grupas Spirit Show dejotājām, kas neatstāja vienaldzīgu nevienu no vakara viesiem.

Sanākušie kungi un dāmas mielojās ar restorāna Tex Mex un bistro Cantine pavāru sarūpētiem gardumiem, un, lai gan XX gadsimta divdesmitajos gados Amerikā valdīja sausais likums, šajā ballītē bija iespēja baudīt gan vīnu, gan citus dzērienus.

Gangsteru burziņu apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - biznesa lēdija Marika Ģederte, producente Elvīra Erlecka, dejotāja Aleksandra Kurusova, dziedātāja Jenny May, pazīstamais ceļotājs Jānis Vaišļa un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!