Foto: Publicitātes foto

Oktobra sākumā divas naktis ballīte nerimās par Rīgas labāko bāru atzītajā Bar.Ber room, kas reizē ir arī skaistumkopšanas salons. Stilīgākie rīdzinieki varēja ne tikai atpūsties jaunatklātās telpās, bet arī mieloties ar sarkanajiem ikriem. Neiztrūkstoši bāram, lija arī laba alkohola straumes.

Divu gadu ballītes svinībās kuplā skaitā piedalījās arī vietējās slavenības. Bar.Ber room lustējās tādas zvaigznes kā skandalozais modelis Jaroslavs Barišņikovs, dziedātāja Natālija Tumševica, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, sabiedrības dāma Svetlana Loeva un citas publiskas personas.

Mūziku lika populārie dīdžeji Bogdans Tarans un Makss Lomovs, kā arī īpašais viesis no Igaunijas - Spin Science. Bāra īpašnieki sola arī turpmāk lutināt viesus ar populārāko pašmāju dīdžeju priekšnesumiem un ārzemju viesu performancēm.

Bāra apmeklētāji jau ar sajūsmu novērtējuši arī deju zālē uzlikto lāzerprojekcijas paneli, kas uz ekrāna digitāli atveido dejotāju kustības.

Agrāk kluba telpās esošais skaistumkopšanas salons turpmāk atradīsies blakus ēkā, kur strādās kopā ar vīnu studiju. Meitenes pat vēlās brīvdienu nakts stundās varēs noskaņoties ballītei, reizē sapucējoties ārēji un uzfrišinot sevi iekšēji - ar laba vīna palīdzību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!