Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā gada decembrī ar vērienīgām dzīrēm tika atklāts izsmalcinātais naktsklubs Mai Tai, un neilgā laikā izklaides iestādei izdevies iekarot ne tikai galvaspilsētas iedzīvotāju, bet arī Rīgas viesu simpātijas - klubs jau nodēvēts par vienu no šikākajām burziņu vietām pilsētā.

Pāris mēnešos Mai Tai kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un populārākajiem galvaspilsētas naktsklubiem, kurā katru nedēļas nogali norisinās krāšņas un vērienīgas ballītes, un izklaides iestādes pārstāvji vienmēr parūpējas par to, lai viesiem nebūtu garlaicīgi.

Mai Tai izceļas ar savām tematiskajām ballītēm, un, pienākot pavasarim, izklaides Rīgas šikākajā klubiņā uzņēmušas neredzētus apgriezienus - naktsklubā šomēnes jau norisinājies auto izstādes Auto Exotica afterpārtijs, rallija sezonas atklāšanas ballīte un tematiskais zaķu burziņš.

Tāpat naktsklubā neiztrūkstošs elements ir arī kārdinošās go-go meitenes, kuras katru nedēļas nogali visus viesu iepriecina ar jestriem dančiem uz bāra letes, savukārt par muzikālo noformējumu parasti parūpējas labākie un iecienītākie pašmāju dīdžeji.

Neiztrūkstoša izklaide burziņos ir arī pozēšana fotogrāfam, tiesa, Mai Tai regulārie viesi uz citu Rīgas klubiņu apmeklētāju fona izdomas ziņā īpaši neizceļas, jo meiteņu maigošanās un biksīšu izrādīšana jau kļuvusi par pavisam ikdienišķu lietu arī citās izklaides iestādēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!