Foto: DELFI

Nedēļas nogalē savu jaunāko muzikālo veikumu plašākai publikai prezentēja šova Okartes skatuve otrās sezonas uzvarētājs Mārtiņš Ruskis (attēlā pa kreisi), kurš dziesmas Tev klipa prezentācijas ballītē draiskojās ar klipa galveno varoni – tumšmataino skaistuli Valēriju.

Par videoklipa prezentācijas vietu bija izvēlēta Hotel ABC konferenču zāle, bet visnotaļ atturīgās un oficiālās telpas nebija šķērslis līksmas ballītes atmosfērai.

Sveikt Ruski nozīmīgajā dienā bija ieradusies virkne viņa bijušo kolēģu no talantu šova - starp prezentācijas viesiem bija Sabīne Berezina, Rihards Millers jeb Rikardions, grupas Jātnieki līderis Mārtiņš Jātnieks un citi.

Tāpat jauno skatuves mākslinieku atbalstīja viņa tuvākie draugi un ģimenes locekļi, bet pats puisis prezentācijas pasākumā lielāko uzmanību veltīja savai videoklipa partnerei - tumšmatei Valērijai, labprāt pozējot kopā ar pievilcīgo meiteni.

"Pēc scenārija izveidošanas meklējām atbilstošus aktierus. Manuprāt, mums ļoti paveicās, jo iepazināmies ar video galveno varoni - Valēriju! Ārkārtīgi skaista, patīkama un talantīga.

Uzrunājām dejotāju Denisu Tumakovu, kurš lieliski iekļāvās mūsu komandā un piekrita filmēties video, nebūt ne pozitīvā tēla lomā! Video filmēšana mums kopumā prasīja trīs pozitīvas, notikumiem bagātas dienas!" par savu jaunāko veikumu jūsmojis pats Ruskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!