Foto: Publicitātes attēli
Pašmāju psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas sērijas pie skatītājiem nonāks 20. janvārī, taču pirmdien daudzsēriju filmas galvenie varoņi, radošā komanda, atbalstītāji un kino mīļotāji tikās tās pirmizrādē.

Pasākumā klātesot sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, tika sveikti sezonas vadošie aktieri – Andrejs Alens, Imants Strads, kurš turklāt atzīmēja dzimšanas dienu, Ieva Segliņa, Niklāvs Kurpnieks, Andris Keišs, Andris Daugaviņš un citi. Kvalitatīvs saturs un izcils aktieru darbs gaida skatītājus, lai ierautu jaunā, mistikas apvītā stāstā, kas norisināsies Mēronas mazpilsētā.

Uz seriāla otrās sezonas pirmizrādi bija ieradusies uzņēmēja Agnese Zeltiņa, meistarīgā svētku sajūtu burve Gundega Skudriņa, TV šovu zvaigzne Olga Kambala, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs ar kundzi, influencere Madara Rābe ar draugu Jāni, psiholoģe Kristīne Balode ar draugu Maksimu Buselu un citi sabiedrībā zināmi ļaudis.
Imants Strads, kurš atveido vienu no galvenajām lomām otrajā sezonā, pirmizrādē atzina: "Ar šodien redzēto esmu ļoti apmierināts. Jau pēc pirmās sezonas noskatīšanās teicu, ka šis ir vienreizējs darbs. Tagad ar nepacietību gaidu turpmākās sērijas, kurās nu jau savu artavu esmu pielicis arī es pats."

Pirmās sezonas galvenais varonis Nikolajs Šestaks, kura attēlotais izmeklētājs Konstantīns iekaroja skatītāju sirdis, par savu dalību daudzsēriju filmas otrajā sezonā aizvien ir ļoti izvairīgs: "Par to, vai es būšu redzams jaunajā sezonā, īsti nevaru atklāt. Taču varu pateikt vien to – ja Konstantīns būs turpinājumā, tad viņš stāstu pagriezīs kājām gaisā."

Jaunās sērijas stāstīs par jaunu žurnālistu Tomu (Andrejs Alens), kurš ierodas mazpilsētā Mēronā, lai apskatītu vietu, kurā reiz zaudējis savu ģimeni, bet negaidīti nokļūst traģisku un šokējošu notikumu epicentrā. Pilsētas vienīgā fabrika tiek slēgta, un lielākā daļa mazpilsētas iedzīvotāju negaidīti zaudē darbu. Sāk attīstīties sekta, kas iedzīvotājus sadala starp tās atbalstītājiem un noliedzējiem un izrādās, ka ļaunākais vēl tikai gaidāms...

Daudzsēriju filmu "Bezvēsts pazudušās" piedāvā vietējā satura veidotājs "Tet studio" un producējošās kompānijas "Publish and Produce". Scenārija autors ir režisors Vlads Kovaļovs, producente – Lelde Kovaļova, galvenais operators – Toms Zarāns.

20. janvārī pie skatītājiem nonāks pirmās divas sērijas un katru nākamo nedēļu viena jauna sērija, kopā sešas, portālu "Delfi" informēja "Tet" sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Jansone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!