Foto: DELFI

Ceturtdienas, 30. oktobra, vakarā restorānā Suite notika smalkākā 21. Rīgas modes nedēļas ballīte. Pasākumu rīkoja žurnāls L'Officiel, un tajā varēja iekļūt tikai īpaši izredzēti viesi.

L'Officiel Party pulcēja teju visu Latvijas sabiedrības krējumu. Ieradusies bija modes eksperte un raidījumu veidotāja Maija Silova, kura priecēja ar apspīlētu kleitu, tāpat kā modes blogere Santa Bindemane-Mihelsone.

Brūnā uzvalciņā uzpucējies, balli apmeklēja slavenais modes blogeris Deniss Ševeļovs, un viņam līdzīgu stilu bija ieturējusi arī bijusī Rīgas mēra dzīves draudzene un kafejnīcas īpašniece Jeļena Ušakova.

Ar seksīgu tērpu, ko papildināja smalks kažoks, lepojās skaistā TV dīva un pasniedzēja Ieva Adamss, kā allaž eleganta bija bērnu apģērbu veikala īpašniece Kristīne Līpiņa. Saskaņoti melnu tēlu ieturēja Bondaru pāris.

Ar neparastu tērpu salikumu, savienojot šortus ar legingiem, botēm un zilganas krāsas matiem, pārsteidza stila eksperts Jaroslavs Barišņikovs. Tikpat efektīgs bija Kašers ar savu pavadoni Kristīni Lindenblati.

Klāt bija arī bijušā Valsts Prezidenta kundze Lilita Zatlere, kuras stila odziņa bija pūkaina somiņa, kruzuļainā kleitiņā saposusies bija uzņēmēja Gundega Skudriņa.

Klāt bija arī teju viss Latvijas mazāk pazīstamo modes blogeru pulciņš, modi un slavu mīlošas uzņēmējas, sabiedrības dāmas un neskaitāmas citas slavenības, padarot pasākumu par, iespējams, populāriem cilvēkiem pārpilnāko Latvijas ballīti šogad.

Ballītes viesi baudīja smalku modes skati, vadīja laiku saviesīgās sarunās un baudīja smalkus dzērienus. Protams, neizpalika pozēšana fotogrāfiem un pašiem sev, ievērojot visus labākos pozēšanas priekšnoteikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!