Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē sākās Latvijā populārā seriāla UgunsGrēks jaunā sezona, kurā jau ierastajiem varoņiem pievienojušies arī vairāki līdz šim neredzēti tēli, starp kuriem ir arī kāds dejotāju pāris.

Plašajai seriāla varoņu saimei, sākoties jaunajai sezonai, pievienojusies Anna Šteina, kura atveidos ļaundares Solveigas meitu Kitiju, kā arī Uldis Anže, kurš iejutīsies dejotāja Česlava tēlā. Abus varoņus seriālā saista ne tikai sena draudzība, bet arī deja - abi gadiem ilgi bijuši profesionāli dejotāji.

Lai aktierus sagatavotu lomai un palīdzētu viņiem iejusties tēlā, seriāla veidotāji lūguši palīdzību šova Dejo ar zvaigzni trešās sezonas uzvarētājai Ievai Kemlerei, kurai darbā ar UgunsGrēka aktieriem ir gana liela pieredze - dejošanas šovā viņa piedalījās ar skatītāju iemīļotā Alekša lomas atveidotāju, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Aināru Ančevski.

Tiesa, paša Ančevska nākotne seriālā pagaidām ir miglā tīta - aktieris pašmāju medijiem atklājis, ka pagaidām vēl filmēties nav aicināts.

Mango atgādina, ka, atsākoties seriāla rādīšanai, daudzus skatītāju apbēdināja ziņa par Ditas Lūriņas un viņas atveidotās Martas pazušanu no UgunsGrēka, bet starp jaunpienācējiem ir arī aktrise Maija Doveika, kura iejutīsies auklītes Elizabetes lomā, un Inese Ramute, kura tēlos žurnālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!