Foto: DELFI

Ceturtdienas, 24. oktobra, pievakarē skatītāju novērtējumam tiks sniegta kulinārijas šova Sirmais. Kulta ēdieni otrās sezonas pirmā epizode. Par godu šim notikumam trešdien, 23. oktobrī, pārraides veidotāju tuvākie draugi un atbalstītāji pulcējās Kalnciema kvartāla vīna mājā.

Filmējot kulinārijas raidījuma otro sezonu, pavārs kopā ar šova radošo komandu paviesojās vairākās pasaules valstīs, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka prezentācijas apmeklētājiem galdā tika liktas dažādas svešzemju uzkodas, kuras tika noskalotas ar vīnu un citiem atspirdzinošiem dzērieniem.

Šova otrās sezonas atklāšanas svētku viesiem tika sniegta arī ekskluzīva iespēja ielūkoties pārraides tapšanas aizkulisēs, kā arī pašiem savām ausīm dzirdēt interesantus piedzīvojumu stāstus, kurus Sirmais, apceļojot pasauli, izbaudījis kopā ar raidījuma veidotājiem.

Tuvākie draugi un atbalstītāji tika aplaimoti arī ar mežonīgu dzīvās mūzikas priekšnesumu Afroambient un Nila Īles izpildījumā, savukārt dīdžejs Švāns viesus priecēja ar raidījuma otrajā sezonā apciemoto valstu raksturīgākajām melodijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!