Foto: DELFI

Trešdienas, 6. marta, vakarā Rīgas centrā tuvāko draugu, atbalstītāju un domubiedru lokā tika prezentēts jaunais pavāra Mārtiņa Sirmā (attēlā centrā) un viņa komandas veidotais raidījums Sirmais. Kulta ēdieni.

Jaunā raidījuma radošā komanda viesus uzņēma Eiropas Savienības mājā Aspazijas bulvārī, kur bija sarūpēts bagātīgi klāts galds, par ko rūpējās Sirmā un viņa kolēģu lolotais Trīs pavāru restorāns.

Par muzikālo noformējumu pasākumā rūpējās dīdžejs Eduards Švāns, kā arī Kārlis Auzāns un nepieradinātā folka orķestris, kas tā uzkarsēja viesu asinis, ka ne viens vien laidās jestros dančos.

Sumināt populāro pavāru un viņa palīgus svarīgajā dienā bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - producents Andrejs Ēķis ar mīļoto sievieti - aktrisi Dainu Gāgu, finansiste un gardēde Ilze Jurkāne, Kūkotavas saimniece un bijusī raidījuma Lapsa virtuvē vadītāja Liene Tomsone, producente Elīna Doļģe un citi.

Jau vēstīts, ka pirmais Sirmais. Kulta ēdieni raidījums pie LTV1 skatītājiem dosies 7. marta vakarā pulksten 21:15, un tajā kopā ar pavāru un viņa ceļabiedriem būs iespēja apceļot pasauli un uzzināt dažādu populāru ēdienu vēsturi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!