Foto: DELFI

Ceturtdienas, 4. septembra, vakarā līksma ballīte norisinājās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly, kur Stoli terasē savu jaunāko kompaktdisku Tev paveiksies un videoklipu prezentēja populārā pašmāju dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe.

Šajā vakarā Jenny May atzīmēja ne tikai muzikālās daiļrades jaunumus, bet arī desmit gadus, kopš viņa ir uz skatuves, un par godu šim notikumam viesi varēja baudīt uzkodas un dzērienus, kā arī pašas mākslinieces uzstāšanos.

Sumināt dziedātāju lielajā dienā bija ieradies krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - starp sveicējiem bija skaistumkonkursu organizētāja un veselīga dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (abi attēlā), dziedātājs Nikolajs Puzikovs un citi pašmāju šovbiznesa pārstāvji.

Pēdējo desmit gadu laikā Jenny May kļuvusi par vienu no populārākajām jaunās paaudzes dziedātājām Latvijā. Pirms diviem gadiem viņa uzsāka savu latino mūzikas projektu, kas arī ieguva lielu klausītāju atzinību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!