Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no stilīgākajām rudens sezonas ballītēm norisinājās Vecrīgas viesnīcas Grand Palace restorānā Suite, kur savu piecu gadu jubileju atzīmēja modes un stila žurnāls L'Officiel Latvija.

Jubilejas vakara ielūgumā viesi bija aicināti īpaši piedomāt pie savām galvas rotām, un lielākā daļa ballītes apmeklētāju demonstrēja patiesi radošu piegājienu, izvēloties oriģinālus un atraktīvus rotājumus - cepurītes, ziedu rotas, frizūras.

Viesiem arī bija iespēja izlozēt piecas unikālas galvasrotas, kuras par godu L'Officiel Latvija jubilejai bija izveidojuši jaunie Latvijas dizaineri - Dana Jasinkeviča, Ella Gorbova, Artis Štamgūts, Irita Tīlāne-Pakalniņa un Anna Kustikova.

Ballīte vienkopus bija pulcējusi plašu pulku vietējo slavenību - starp viesiem varēja sastapt stila eksperti un dzejnieci Maiju Silovu (attēlā), pasniedzēju Ievu Adamss-Lejiņu, uzņēmēju Māri Gaili, rakstnieku un dīdžeju Aleksu Dubasu, operas dīvu Inesi Galanti, dziedātāju Natāliju Tumševicu un daudzus citus.  

Par vakara muzikālo noformējumu gādāja populārā latviešu grupa Pieneņu vīns, bet par cienastu gādāja restorāna Suite Grand Palace pavāri un Pure Chocolate konditori. Par svētku kulmināciju kļuva restorāna Kaļku vārti pagatavotā torte ar žurnāla L' Officiel 1949. gada vāka atveidni, bet dīdžeja Markus Rivas pavadībā dejas ballītē turpinājās ilgi pēc pusnakts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!