Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājā norisinājās viens no lielākajiem pašmāju festivāliem "LMT Summer Sound", kas vienkopus pulcēja tūkstošiem mūzikas un labu ballīšu cienītāju.

Festivāla programma bija raibu raibā – uz skatuves piektdien un sestdien kāpa gan populāri latviešu izpildītāji, gan ārvalstu viesi, un, pēc pasākuma organizatoru aplēsēm, "LMT Summer Sound" šogad apmeklējuši aptuveni 20 tūkstoši cilvēku.

Starp zināmākajiem vārdiem uz festivāla skatuves bija King Charles no Lielbritānijas, mūsu pašu zvaigzne Aija Andrejeva, ukraiņu roka leģendas "Okean Elzy", viens no aktuālajiem vārdiem deju mūzikas pasaulē Lost Frequencies, grupas "Dzelzs vilks", "Bermudu divstūris" un daudzi citi.

Arī starp pasākuma apmeklētājiem netrūka spilgtu kadru, un, kā liecina atsauksmes sociālajos tīklos, ballīte izdevusies godam.

Tāpat festivālā varēja novērot šīs vasaras pasākumu stila tendences, kas, šķiet, tuvākajā laikā nemainīsies – mākslīgu ziedu virtenes, neparastas galvasrotas un dzīvnieku kostīmiņus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!