Foto: DELFI

Ceturtdienas, 12. septembra, vakarā jaunieši un vairāku Latvijas augstskolu studenti pulcējās un ikgadējo Studentu paradīzes ieslidošo ballīti Extreme Party, kas notika pie tirdzniecības centra Olimpia.

Topošie un jau esošie studenti tika aplaimoti ar sinhronajiem paraugdemonstrējumiem uz batuta spēcīgu puišu izpildījumā, kā arī ielu vingrotāju priekšnesumiem un ķīniešu cīņas mākslu paraugstundu.

Aktīvākie studenti piedalījās enerģijas dzēriena Red Bull rīkotajā spēle Crached Ice Kinect, savukārt dažādu augstskolu pārstāvji mērojās spēkiem transportlīdzekļu stumšanas sacīkstēs.

Extreme Party ietvaros norisinājās arī neoficiāla pasaules rekorda uzstādīšana, kurā studenti sastājās kopā, lai izveidotu Studentu paradīzes logotipā attēlotos spārnus.

Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Studentu paradīze norisināsies 27. septembrī Arēnā Rīga, un pasākumā uzstāsies tādi mākslinieki kā Bedwetters no Igaunijas, kā arī pašmāju Astro'n'out, Bermudu divstūris, Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va un vēl daudzi citi.

Studentu Paradīze ik gadu pulcē vairāk kā 11 000 jauniešu - topošos un esošos studentus. Svētki jau septīto gadu notiek ar mērķi rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņvalstu studentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!