Foto: Publicitātes foto

Populārais Krievijas reperis Timati aizvadītajā nedēļā iegriezās Latvijā, lai paviesotos Jūrmalā notikušajā konkursā Jaunais vilnis. Ar savu klātbūtni viņš pagodināja arī Rīgas "skaisto cilvēku klubiņu" First Dacha, kur iegrieza traku un karstu ballīti.

Klubiņš bija stāvgrūdām pārblīvēts ar cilvēku masām un Timati talanta cienītājiem. Lai gan pa Jūrmalu reperis pārvietojās kopā ar vairākiem milzīgiem tēvaiņiem, kuri viņu apsargāja un uzmanīja katru solu, klubiņā viņš uzvedās daudz brīvāk, un apsargi uz skatuves ar viņu kopā nekāpa.

Reperis sniedza savu labāko dziesmu koncertu, un, par lielu prieku un pārsteigumu ballītes apmeklētājiem, kādā brīdī uz skatuves viņam piebiedrojās arī populārā humora šova Comedy Club joku plēsējs Aleksandrs Reva.

Ballītes apmeklētāji neslēpa savu sajūsmu par tik ievērojamu cilvēku klātbūtni šajā pasākumā. Burziņa apmeklētāji fotografēja Krievijas zvaigznes un centās ieņemt vietas pēc iespējas tuvāk skatuvei.

Repera mūzikas cienītāji stāvēja garās rindās pēc kokteiļiem, un drūzmēšanās un burzīšanās uz deju grīdas turpinājās līdz pat agrai rīta stundai, taču, šķiet, cilvēkiem lielās ļaužu masas netraucēja, jo katru dienu jau negadās klātienē redzēt slavenāko Krievijas reperi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!