Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā ar skaļu ballīti savu 19 gadu dzimšanas dienu atzīmēja jelgavnieku iecienītais klubiņš Tonuss. Par godu lielajam notikumam burziņa apmeklētājiem bija sagādāti vairāki pārsteigumi.

Kluba viesi un sveicēji tika cienāti ar lielu torti, kura, protams, bija rotāta ar 19 mazām svecītēm. Saldo kūciņu ballītes apmeklētāji "noskaloja" ar šampanieti un dažādiem kokteiļiem.

Dzimšanas dienas ballītē uzstājās populāra pašmāju grupa Otra puse, kuras solists Normunds Pauniņš klubā spēlējis kā Dj Norsky vairāk kā desmit gadus atpakaļ, savukārt svētku naktī pie dīdžeja pults savu meistarību demonstrēja reperis Ģirts Rozentāls jeb MC Ozols. Starp īpašajiem viesiem bija arī diskžokejs Emil Deo.

Par elpu aizraujošiem priekšnesumiem parūpējās izmeklēti bārmeņi, kuri izpildīja dažādus meistarīgus trikus ar dzērienu pudelēm, savukārt burvju mākslinieks demonstrēja lidojošus brīnumpriekšmetus un, staigājot pie galdiņiem, pārsteidza klientus ar saviem slepenajiem stiķiem.

Kā jau tas dzimšanas dienās ierasts, kluba pārstāvji bija parūpējušies arī par dažādām atrakcijām un jestrām izdarībām, kurās varēja iegūt noderīgas balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!