Foto: Mango

Trešdien, 24. augustā, restorānā Botanica risinājās pašmāju skaistumkonkursu "krustmātes" Intas Fogeles rīkotā apaļīgo sieviešu skaistumkonkursa Pilnība 2011 prezentācija, kuras laikā sabiedrība tika iepazīstināta ar drosminiecēm, kas piekritušas piedalīties konkursā.

Pavisam konkursā, kura idejas autore ir TV3 šova Dejo nost! uzvarētāja Sarmīte Prule un kas norisināsies šī gada novembrī kādā Vecrīgas klubā, piedalīsies septiņas apaļīgas sievietes, kuras izturējušas Fogeles rīkotās atlases noteikumus, no kuriem svarīgākais bija - sieviete nedrīkst būt vieglāka par 90 kilogramiem.

Konkursa dalībnieces, kuru svars ir no 92 līdz 144 kilogramiem, ir no dažādām Latvijas pilsētām - Rīgas, Ķekavas, Tukuma, Ikšķiles un citām. Jaunākās dalībnieces ir 25 gadus vecās Maija Širinska un Iveta Ķimene, bet vecākajai dalībniecei Lindai Ceriņai ir 44 gadi, un viņa vienīgā no skaistākajām Latvijas apalītēm ir vecmāmiņa.

Gandrīz visas konkursa Pilnība 2011 dalībnieces ir precējušās un audzina bērniņus, bet dažas no viņām par kāzām tikai sapņo. Tāpat konkursā pārstāvētas visdažādākās profesijas - starp dalībniecēm ir floriste, kāzu organizatore, astroloģe, juriste, finansiste un citas. 

Kā uzsvēra lielākā daļa konkursa dalībnieču, cīnīties par Pilnība 2011 titulu viņas mudinājis apsvērums, ka šāds pasākums ir lielisks veids, kā apaļīgām sievietēm ne tikai apzināties savu skaistumu, bet arī likt visai sabiedrībai saprast, ka liekie kilogrami sievietei nav šķērslis būt pievilcīgai, iekārojamai un sabiedriski aktīvai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!