Foto: Publicitātes foto

Rīgas populārajā naktsklubā Just aizvadītajā nedēļas nogalē tika sarīkota grezna masku balle Animal party, kura ieskandināja šonedēļ gaidāmo Visu svēto dienu jeb Helovīna svinības.

Par nepieciešamo atmosfēru klubā parūpējās izskatīgas un pikanti tērptas meitenes, kuras ballītes apmeklētājiem dāvināja maskas, zem kurām paslēpt seju, "atlaist bremzes" un ļauties dzīvnieciskajiem instinktiem, kuri dziļi sirdī mīt katrā no mums.

Ballīte izvērtās par neaizmirstamu un traku piedzīvojumu, un burziņa apmeklētāji ne tikai maskējās un grieza trakas dejas, bet arī malkoja Just jaunāko produktu - Smirnoff kokteiļa spaini, kurš paredzēts lielai draugu kompānijai.

Arī dīdžeju plejāde, kura nedēļas nogalē parūpējās par jestriem mūzikas ritmiem, bija gana ievērojama. Populārākos un iecienītākos deju hitus spēlēja Roberts Lejasmeiers, Zane Stocka, MC Kress, Armandd Keraynn un citi.

Masku balle guva lielu atsaucību, un starp burziņa apmeklētājiem varēja manīt arī vairākus atpazīstamus un populārus cilvēkus - savus dzīvnieciskos instinktus nedēļas nogalē naktsklubā Just atlaida dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un arī šova Okartes skatuve bijušais dalībnieks Mārtiņš Ruskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!