Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē viesnīcā Grand Palace Hotel Vecrīgas sirdī norisinājās vērienīgs labdarības pasākums The Global Party, kurā līksmoja arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Pasākuma laikā viesi varēja piedalīties izsolē, kurā tika piedāvāts iegādāties dažādas modīgas lietas, apģērbus, mākslas darbus, kosmētiku un citas kārdinošas lotes, un, kā vēsta labdarības akcijas organizatori, The Global Party laikā tika savākti aptuveni 8000 latu.

The Global Party pasākumi notiek daudzās pasaules valstīs, un šī grandiozā maratona mērķis ir piesaistīt sabiedrības uzmanību un savākt līdzekļus vairāk nekā 360 labdarības iestādēm, bet Rīgā savāktie līdzekļi palīdzēs nodrošināt bezmaksas veselības aprūpi vairāk nekā 300 Latvijas bērniem.

Viesu uzņēmēju pienākumus burziņā kopā ar uzņēmēju Bernardu Loevu un viņa sievu Svetlanu pildīja arī dziedātāja LieneCandy, kura bija uzņēmusies labdarības balles muzikālās daļas organizēšanu.

Vakara gaitā gan Liene paguva arī griezties jautrās dejās ar stiprā dzimuma pārstāvjiem un pat uzstāties ar nelielu koncertu.

Glauno labdarības ballīti plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - viesnīcas restorānā varēja sastapt uzņēmēju Irēnu Pulkinenu ar dzīvesbiedru Oskaru Barševski, pievilcīgo stila eksperti Maiju Silovu, skaistumkonkursu organizētāju Lieni Skulmi ar draudzenēm, aizsardzības ministru Arti Pabriku, operdziedātāju Inesi Galanti ar meitu un daudzus citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!