Kluba Coyote Fly deju zāle pašlaik atrodas rekonstrukcijā un, spriežot pēc video no remonta darbu norises vietas, briest kaut kas liels - pie urbjiem un krāsu bundžām ķērušās pašas smukās Coyote Fly darbinieces.

Lielākie ballēties mīļotāji atcerēsies, ka Coyote Fly savu darbību sāka pirms veseliem deviņiem gadiem. Nu kluba saimnieki izlēmuši pāršķirt jaunu lapu un pārveidot telpas tā, lai ballītes šajā klubā būtu vēl neaizmirstamākas.

Par to, ka briest kas vērienīgs, liecina video, kurā redzams, kā notiek remontdarbi. Būdīgu tēvaiņu vietā būvmateriālus staipa seksīgas meitenes pieticīgos tērpos un augstpapēžu kurpēs. Starp viņām arī Coyote Fly seksīgās darbinieces un pasaulē slavenā modele Madara Mālmane.

Nerātnieces, atšāvušas vienās biksītēs tērptos dupšus, zīmē jauno telpu plānus, ar pašizdomātām inovatīvām metodēm krāso sienas un pat darbojas ar fleksi un urbi. Pa vidam notiek arī aplaistīšanās ar šampanieti, svinot labi padarītu darbu.

Novērtēt, kā Coyote Fly deju zāle izskatās pēc rekonstrukcijas, varēs jau 31. jūlijā un 1. augustā, kad klubā notiks īpašie atklāšanas pasākumi. Tikmēr ballīšu mīļotāji var baudīt tematiskos pasākumus kluba vasaras terasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!