Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no atraktīvākajām un skaļākajām ballītēm norisinājās dažādu subkultūru pārstāvju iecienītajā Vecrīgas klubā Depo, kur pulcējās ļoti vasarīgi tērpti jaunieši.

Sestdienas, 1. decembra, vakarā kluba Depo deju zāles bija pārvērtušās par "pludmali" - tur jau divpadsmito reizi norisinājās Beach Party jeb Pludmales ballīte, kas ir viena no iecienītākajām kluba apmeklētāju tradīcijām.

Daļa no ballēties gribētājiem vasarīgās drēbes - šortus, peldkostīmus un mini bruncīšus - bija uzvilkuši jau pirms ierašanās klubā, tādējādi jau ceļā uz ballīti nodrošinot lielu jautrību gan sev, gan garāmgājējiem.

Tiem, kuri sala vai drosmes trūkuma dēļ nebija saposušies jau mājās, bija iespēja to izdarīt hostelī iepretim Depo ieejai - tur varēja ne tikai nolikt savas ziemas drēbes, bet arī iemalkot kādu dzērienu drosmei.

Klubā Depo pludmales ballītes apmeklētājiem bija sarūpēta arī bagātīga muzikālā programma - uz skatuves šajā vakarā kāpa jestrie grupu Oranžās brīvdienas un Striķis puiši, kā arī muzikālās apvienības Apofeoz Sound System un Persiku raķetes, bet par dejām rūpējās dažādi dīdžeji.

Vislielākā jautrība, kā jau ierasts, bija baudāma kluba lielajā zālē, kuras grīdu klāja pludmales smiltis un viesi bija aicināti dejot ar basām kājām vai pludmales čībām - šim aicinājumam arī daudzi ļāvās, un ballīte klubā nerima līdz pat rīta gaismai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!