Foto: DELFI
Ceturtdien, 4. aprīlī, 18. Rīgas modes nedēļas ietvaros galvaspilsētā norisinājās ne tikai vairākas atzītu un popularitāti jau iemantojušu Latvijas modes mākslinieku skates, bet arī modīga ballīte, ka vienkopus pulcēja daudzus modes dzīves interesentus.

Ceturtdien Rīgas modes nedēļas viesiem bija iespēja iepazīties ar Žanetes Auziņas, Natālijas Jansones un lietuviešu mākslinieces Ievas Daugirdaites rudens/ziemas kolekcijām, bet Rīgas Mākslas telpā notiekošās skates noslēdza zīmola Anna Led jaunā kolekcija.

Pēc Annas Ledskalniņas radītā zīmola rudens un ziemas apģērbu izrādīšanas dizainere kopā ar saviem atbalstītājiem devās uz restorānu Dārzs, kas jau pāris mēnešus darbojas kluba Dstyle bijušajās telpās, lai atzīmētu veiksmīgi aizvadīto skati.

Kolekcijas prezentācijas pēcballītē par muzikālo noformējumu rūpējās DJ Juri Konradi, bet pasākumu apmeklēja gan galvenā modes nedēļas rīkotāja Jeļena Strahova, gan citi sabiedrībā zināmi cilvēki - aktrise un pasākumu vadītāja Zane Vaļicka, televīzijas darbone Iveta Feldmane, stiliste Iveta Vecmane un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!