Foto: DELFI

Nedēļas nogalē Jūrmalā noslēgsies pirmais starptautiskais skaistumkonkurss Latvijā Mrs.Top of the World 2013, un, tuvojoties lielajam iznācienam, skaistules no visas pasaules bauda ne tikai plašu kultūras programmu, bet arī pagūst paballēties.

Trešdienas, 5. jūnija, vakarā pievilcīgās dāmas pulcējās iepirkšanās centra Galleria Riga restorānā Ciro's Pomodoro, kur norisinājās pasākums Beauty Will Save the World - ballītē skaistules gan pozēja fotogrāfiem, gan atguva spēkus pēc aktīvās dienas un laidās jestrās dejās.

Grezno ballīti apmeklēja arī leģendārais hokejists Oļegs Znaroks ar sievu un vecāko meitu Valēriju, kā arī citi sabiedrībā zināmi cilvēki - uzņēmēja Marika Ģederte, kā arī pašas skaistumkonkursa organizatores Natālija Tumševice, Liene Skulme un Kristīne Lindenblate.

Ceturtdienas vakarā rīdzinieki skaistumkonkursa dalībnieces varēs sastapt Vecrīgas brīvdabas estrādē Egle, kur viņas iepazīsies ar latviešu tautas vērtībām un demonstrēs savus tautastērpus un talantus, kā arī baudīs tādu dziedātāju kā Liene Šomase un Fox Lima uzstāšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!