Foto: Mango
Jaunā tērpu dizainere Agnese Narņicka nesen atgriezās no Milānas, kur četrus mēnešus studēja modi, kā arī personiski iepazinās ar populāriem modes tendenču radītājiem.

Latvijā Agnese Narņicka spilgti sevi pierādījusi, apģērbjot grupas Triānas parks mūziķus. Viņa šai grupai jau pāris gadus rada skatuves tērpus.

"Triānas parkam esmu gan stiliste, gan skatuves tērpu dizainere. Grupas līdere Agnese [Rakovska] nāk pie manis uz darbnīcu un tad kopā izdomājam, ko grupa vilks uz nākamajiem koncertiem," skaidro Narņicka.

Tērpu dizaineres zīmols nav vis viņas vārda vai uzvārda iniciāļi, bet gan Hypnosis Fashion. Vienas no pēdējām dizaineres modelētajām kolekcijām ir Bio un Ego. Raksturojot savus tērpus, viņa saka: "Man patīk eksperimentēt ar interesantām detaļām. Tas nav ierasti kičīgais, vai klasiskais stils, bet drīzāk eksperimentāls. Vairāk tas domāts jauniem cilvēkiem."

Tērpu dizainere uzsver, ka viņa rada apģērbus ne tikai daiļajam dzimumam, bet arī vīriešiem. Narņicka radījusi arī skatuves tērpu dziedošajam žurnāla Rīgas viļņi redaktoram Kasparam Antesam.

Šogad Narņicka absolvēs Latvijas Mākslas akadēmiju, kur maģistrantūrā studē modes dizainu. "Pavisam nesen izmantoju iespēju un četrus ar pusi mēnešus biju Milānā, kur apmaiņas programmā studēju modi," skaidro tērpu dizainere un piebilst, lai gan visi steidz prom no Latvijas, viņa ir apņēmības pilna palikt Latvijā un veidot savus darbus šepat dzimtenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!