Foto: AP/Scanpix
Šonedēļ Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā plašā pulkā bija sanākušas šovbiznesa zvaigznes, lai piedalītos par tradīciju kļuvušajā Tērpu institūta noslēguma ballē, bet vislielāko uzmanību krāšņo tērpu parādē piesaistīja aktrise Anna Hātaveja (attēlā).

Vakara iznācienam mūzikla Les Miserables zvaigzne bija izvēlējusies Valentino modes nama tērpu no 1992. gada kolekcijas, zem kura, sekojot daudzu slavenu sieviešu piemēram, viņa nebija uzvilkusi krūšturi, un kleitas plānais audums skatieniem atklāja viņas krūtis.

Tāpat Hātaveja citus balles viesus un fotogrāfus pārsteidza ar frizūras izmaiņām - ierasto brūno matu krāsu aktrise nomainījusi uz platīnblondu toni.

Tiesa, ne tikai Hātaveja bija izvēlējusies drosmīgu tērpu ar pikantu piesitienu - par Metropolitēna balles tēmu šogad bija izvēlēta panku tematika, un vairums viešņu uz grezno pasākumu bija ieradušās oriģinālos tērpos ar neparastām detaļām.

Galerijā: ieskats Metropolitēna muzeja Tērpu institūta sezonas noslēguma pasākumā, kuru apmeklēja arī dziedātāja Madonna, aktrise Sāra Džesika Pārkere, šobrīd slavenākā grūtniece pasaulē Kima Kardašjana un citas šovbiznesa pārstāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!