Foto: Mango

Raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā), sekojot citu Latvijā populāru cilvēku piemēram, sadarbībā ar zīmolu Mondolini radījusi savu apģērbu kolekciju, kura sastāv no unikālām, tieši ziemai piemērotām siltajām kleitām.

"Bieži vien sakām, ka mums nepatīk ziema viena iemesla dēļ - mums nepatīk vilkt vairākas apģērbu kārtas. Ja tu ej uz pasākumu, ir divi varianti. Pirmais - velc kleitai pa virsu trīs jakas, lai nenosaltu, un, atnākot uz pasākumu, ir šausmīgi nepatīkami tās jakas vilkt nost un stūķēt mētelī - uzreiz zūd svētku sajūta. Otrs variants - tu nevelc tās jakas, bet tad tu nosalsti, kā parasti notiek manā gadījumā.

Sapratu - kāpēc gan neradīt tādas kleitas, kas gan vizuāli labi izskatās, gan ir siltas? Tas ir tērps, kurā var aiziet uz darbu vai balli un reizē gan ir silti, gan labi izskatās," sarunā ar izklaides portālu Mango par kolekcijas tapšanu stāsta Rozīte.

Televīzijas meitenes radītajā kolekcijā ir desmit dažādu modeļu siltās kleitas, un tās būs pieejamas visdažādākajos izmēros - derēs katrai meitenei.

"Kāds kleitās varētu saskatīt sešdesmito gadu modi, bet es pie tā īpaši nepiedomāju. Veidoju modeļus, domājot, lai tās būtu lietas, kas man pašai patīk, ko gribētos vilkt, bet ko nevar atrast veikalā. Jo bieži vien tā ir - tu kaut ko iztēlojies, aizej uz veikalu, bet nav tas, ko vēlies. Izdomāju, ka visas kleitas jātaisa tā, lai pašai gribētos tās vilkt, jo, ja gribi izpatikt citiem, vari iebraukt baigās ziepēs," spriež Rozīte.

Pašas Annas skapī gan visas šīs kleitas nebūšot, taču ikviens no modeļiem veidots ar lielu mīlestību, un Annai simpātiskas visas desmit pašas radītās skaistules.

Rozītes modelētās kleitas ikviens varēs iegādāties jau no pirmdienas, 19. decembra, Mondolini veikalos. Modes skatē nolūkojās un par kleitām interesi jau izrādīja daudzas Latvijā populāras daiļā dzimuma pārstāves - uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātājas Jenny May un LieneCandy un dejotāja Aleksandra Kurusova, bet dziedātāja Liene Šomase iejutās modeles lomā, demonstrējot vienu no Rozītes radītajām kleitiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!