Zīmola "Calvin Klein" apakšveļas reklāmās piedalījušās daudzas šovbiznesa zvaigznes, bet jaunās sezonas kampaņā sarūpēts pārsteigums – ierasti jauno slavenību vietā zīmols izvēlējies 73 gadus veco aktrisi un modeli Lorēnu Hatoni (attēlā).

Kā vēsta ārvalstu mediji, jauno "Calvin Klein" video sēriju radījusi režisore Sofija Kopola. Tieši viņa vēlējusies sadarboties ar Hatoni, jo pieredzes bagātā modele jau daudzus gadu desmitus ir tuva Kopolu ģimenes draudzene.

Reklāmas video 70 gadu slieksni pārkāpusī 1980. gada filmas "Amerikāņu žigolo" zvaigzne redzama, tērpusies vieglā blūzītē, kas nedaudz atsedz krūšturi, bet kopā ar eleganto dāmu video filmējušās arī aktrises Kirstena Dansta un Rašida Džonsa.

Reklāmā, kuras mērķis ir parādīt sievietes skaistumu jebkurā vecumā, piedalās arī aktieru Umas Turmenas un Ītana Hauka 18 gadus vecā meita Maija Hauka.

"Calvin Klein" zīmola reklāmas kampaņās redzēto slavenību saraksts ir garš. Starp zināmākajiem vārdiem minams dziedātājs Džastins Bībers, aktrise Rūnija Mara, slaveno Kardašjanu klana pārstāve Kendela Džennera, Holivudas daiļava Eva Mendesa un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!