Foto: DELFI
Otrdien, 17. decembrī, iepirkšanās centrā Galleria Riga norisinājās jaunā pašmāju veikala-šovrūma 8 Rooms atklāšana, kuru apmeklēja arī krietns pulciņš pašmāju populārāko modes interesentu.

Kā vēsta šovrūma pārstāvji, 150 kvadrātmetrus plašajās telpās iesākumā tiek pārstāvēti tādi latviešu zīmoli kā BUG, PAIYA, RIPA, Be Carousell, QooQoo, Cinnamons Atelier, MARE&ROLS, One Wolf, Red Salt, Līva Šteina, Nina, Alexandra Westfal un Anita Sondore, kā arī somu zīmols no Lielbritānijas - Claudine London.

Prezentējot 2014. gada pavasara/vasaras kolekcijas, šovrūmā pulcējās ne tikai Latvijas Modes zīmolu apvienības pārstāvji, kas vienlaikus ir arī 8 Rooms idejas autori un īstenotāji, bet arī pārstāvēto zīmolu dizaineri, kuri saviem stendiem bija piešķīruši tieši viņu zīmolam raksturīgo identitāti, tādejādi īstenojot Latvijā līdz šim vēl neredzētu veikala idejisko koncepciju.

Lai sveiktu modes dizainerus, kuplā skaitā bija ieradušies gan sabiedrībā zināmi cilvēki, gan modes entuziasti - modes redaktores Olga Kolotova, Anita Sedliņa, Anita Altmane un citas, Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, mākslinieks Bruno Birmanis, starptautisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne, TV personības Renārs Zeltiņš un Jeļena Gricuka, kā arī modes blogeri Deniss Ševeļovs un Jaroslavs Barišņikovs.

Paralēli pārdošanas procesam veikala-šovrūma telpās ik dienu darbojas arī Latvijas Modes zīmolu apvienības birojs, kurā iespējams pieteikt tikšanos gan ar biedrības pārstāvjiem, gan arī ar šovrūmā pārstāvēto zīmolu dizaineriem, lai pārrunātu dažādus ar savstarpēju sadarbību un zīmolu attīstību saistītus jautājumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!