Foto: DELFI

Trešdienas, 17. septembra, vakarā iepirkšanās centrā Spice pulcējās krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku, lai piedalītos zīmola Esprit jaunās tirdzniecības vietas atklāšanas pasākumā.

Veikala atklāšanas burziņā viesiem bija iespēja gan iepazīties ar zīmola plašo piedāvājumu un tirdzniecības vietas iekārtojumu, gan baudīt uzkodas un dzērienus.

"Esam lepni no jauna ienākt Rīgā ar jaunu veikalu. Veikalā būs pieejams pilnīgs sieviešu apģērbu klāsts - ikdienas apģērbi sievietēm Women's Casual, apģērbu kolekcija sievietēm Women's Collection, aksesuāri, kā arī apakšveļa," pastāstījis Ziemeļvalstu un Baltijas reģiona vadītājs Johans Munks.

Tāpat viņš norādījis, ka Latvijā šis ir pirmais zīmola veikals, kas veidots atbilstoši "bāku veikalu" (Lighthouse stores) koncepcijai - tā interjerā dominē neapstrādāts dabīgais koks, dažāda veida apmetums, atsegtais betons un ķieģeļu sienas, un materiālu un zaļo augu izvēle piešķir gaismu, piepilda atmosfēru ar gaisu un siltumu.

Starp pasākuma viesiem bija pēdējā laikā praktiski nešķiramie multimākslinieks Kašers (attēlā pa kreisi) un sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate, modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, mūziķis un modelis Markus Riva, mūziķis Miks Dukurs ar dzīvesbiedri un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!