"Mango" atskatās uz nelaimes gadījumiem modeļu biznesā, kad par upuriem kļuvušas atzītas un populāras modeles.

1997. gads - Grieķijā gāja bojā konkursa "Miss Krievija - 91" fināliste Svetlana Kotova. Viņu atrada nogalinātu kopā ar savu draugu.

1999. gads - Noziedznieki pamatīgi izkropļoja 18 gadus veco skaistumkonkursu dalībniecei Eleonoru Kondratjuku, uzlejot viņai sērskābi. Jaunā sieviete gandrīz pazaudēja redzi. Applaucējoties ar sērskābi, viņa ieguva ceturtās pakāpes apdegumus, kas ir visbīstamākie cilvēka dzīvībai.

2000. gads - Čuvašijas galvaspilsētā Čeboksari pie dzīvokļa sliekšņa, apšaudes laikā noslepkavoja 20 gadus veco Aleksandru Petrovu, kas bija vairāku skaistumkonkursu laureāte, tai skaitā "Miss Krieviju - 96".

2001. gads - 19 gadīgā Krasnodaras modele Anastasija Baribana pēc uzvaras skaistumkonkursā "Kubaņas skaistule", ejot pa ielu piedzīvoja uzbrukumu, kura laikā tika pamatīgi savainota, viņai bija lauzts mugurkauls, smadzeņu trīce un lauzts deguns.

2005. gads - Nežēlīgi noslepkavota 18 gadus vecā britu modele Sallija Boumena.

2006. gads iezīmējas ar vairākām skaļām traģēdijām modeļu biznesā -

Maijā Ņujorkā uz Bruklinas šosejas gandrīz gāja bojā baltkrievu supermodele Tatjana Simanova. Viņa izkrita no autobusa, kas brauca ar ātrumu 64 km/h. 

Jūlijā aviokatastrofā dzīvību zaudēja uzlecošā modeļu aģentūras "Women Management" zvaigzne Hītera Brettone.

Augustā uz podiuma ar sirdstrieku mira 22 gadus vecā Urugvajas modele Luizele Ramos. Ekspertīze noskaidroja, ka modeles nāves cēlonis ir drakoniska diēta.

Novembrī no pārlieku milzīga novājēšanas procesa (anoreksijas) mira pazīstamā brazīliešu modele Anna Karolīna Reston. Meitene ļoti krasi zaudēja svaru, no viņas ķermeņa bija palikuši pāri vien kauli un āda.

2007. gada februārī no zāļu pārdozēšanas, dzīvību zaudēja "Playboy" galvenā modele Anna Nikola Smita.

Augustā asinsstindzinošs negadījums notika ar žurnāla "Glamour" modeli Anitu Hardingu, kura bija bērna gaidībās un astotajā grūtniecības mēnesī, izdarīja pašnāvību, izdzerot nāvējošu zāļu devu.

2008. gada janvārī gāja bojā pazīstama modele Anna Loginova. Modele kļuva par auto zagļu upuri, kad zagļi traucās prom ar Annas automašīnu, noziedznieki no ejošā spēkrata "Porsche Cayenne", izmeta uz automaģistrāles modeli. Pirms paguva ierasties mediķi, Loginova mira no gūtajām traumām.

Februārī mīklainos apstākļos no dzīves aizgāja kādreizējā modele un Īva Sen-Lorāna mūza Katjuša Nian. Sievietes ķermeni Francijas likumsargi atrada Parīzē, Sēnas upes dzīlēs.

Jūnijā pašnāvību izdarīja 20 gadus vecā supermodele Ruslana Koršunova, kura izkrita no sava dzīvokļa 9. stāva balkona, no gūtajām traumām apstājās Ruslanas sirds.

Jūlijā asinsstindzinoša traģēdija notikusi Šanhajā, kur nogalināta 22 gadus vecā kanādiešu modele Diāna O'Braiena. Dzīvību modelei laupīja slepkava, kas bija ieradies, lai aplaupītu Diānas apartamentus, kad meitene aizstāvējās no varmākas uzbrukuma, viņš izvilka nazi un ar septiņiem naža dūrieniem, sadūra modeli viņas īrētajā dzīvoklī, kas atradās Sarkano lukturu rajonā. Par laimi policijai izdevās aizturēt varmāku un šobrīd notiek izmeklēšana.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!