Mediju uzmanības lokā nonākusi kāda 38 gadus veca amerikāniete, kura sevi dēvē par Blondiju Benetu (attēlā). Viņa paziņojusi, ka vēlas pēc iespējas vairāk līdzināties lellei Bārbijai, tādēļ regulāri veic hipnoterapijas procedūras, lai samazinātu savu IQ līmeni.

Efektīgā blondīne dzīvo Kalifornijā, un viņa visu mūžu bijusi apsēsta ar Bārbiju, kuras prototips ir Benetas skaistuma ideāls, pēc kura viņa tiecas jau gadiem, un, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savai dievinātajai lellei, Blondija savam ķermenim veikusi virkni uzlabojumu.

Sieviete jau ir veikusi vairākas krūšu palielināšanas operācijas, neskaitāmas botoksa un botulīna injekcijas, kā arī citas procedūras, lai vizuāli izskatītos pēc Bārbijas, un Blondija neslēpj, ka ļoti vēlas, lai apkārtējie viņu uztvertu kā plastmasas lelli, nevis dzīvu cilvēku.

Lai pēc iespējas vairāk līdzinātos nedzīvai rotaļlietai, Beneta arī nolēmusi samazināt savu intelekta līmeni. Viņa tik ļoti vēlas kļūt dumja, ka vairākas reizes nedēļā veic īpašas hipnoterapijas procedūras, kuras jau attaisnojušas cerības.

Blondija kādā intervijā atklājusi, ka viņas domas kļūstot arvien neskaidrākas un viņa daudz biežāk izjūtot mulsumu, taču vēl daudz jāstrādā, lai savu kvēlāko sapni, tieksmi domāt, atslēgtu pavisam.

Efektīgā blondīne ir pilnīgi pārliecināta, ka saprātīgas būtnes dzīve ir garlaicīga. Beneta daudz labprātāk būtu plastmasas seksa lelle bez smadzenēm, kuru vīrieši izmanto dažādām rotaļām.

Lai gan Blondija savas apsēstības dēļ izpelnījusies milzīgu kritiku un negatīvu sabiedrības attieksmi, ir pulciņš vīriešu, kas gatavi maksāt par Benetas operācijām un procedūrām, lai viņa sasniegtu savu mērķi - blondīne pelna naudu, internetā tirgojot savas fotogrāfijas, kurās pārģērbusies par Bārbiju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!