Foto: Mango
Trešdien" Galerijā Centrs" norisinājās konkursa TOP MODEL LOOK 2008 fināls. Piecpadsmit pievilcīgās meitenes vērtēja starptautiska žūrija, un visas konkursa finālistes tiks dota iespēju veidot starptautisku profesionālu modeles karjeru labākajās pasaules aģentūrās. Tādēļ arī konkursa žurijā varēja vērot nozīmīgu pasaules modeļu aģentūru pārstāvjus.

Pēc žūrijas balsojuma pirmo vietu ieguva 17 gadus jaunā Sanda Immere no Rīgas, otrajā vietā - Anastasija Jermilova (16 gadi) no Rīgas, bet trešo vietu ieguva 16 gadīgā Katrīna Nātiņa no Talsiem.

Klātesošie fotogrāfi izvēlējās visfotogēniskāko meiteni. Šo titulu ieguva Anastasija Jermilova.  Viņa dāvanā saņēma fotoaparātu. Jaunajai meitenei tika pasniegta arī restorāna "Čarlstons" dāvanu karte, jo tieši viņa bija tā, kas iekaroja pavāras Elmāra Taņņa un viņa sievas simpātijas. Lielu prieku jaunajām meitenēm sagādāja ekskluzīvā dāvana no konkursa atbalstītājiem - izbrauciens ar jahtu, bet pirmo trīs vietu ieguvējas saņēma apmaksātas biļetes pirmajiem lidojumiem uz Eiropas modes metropolēm - Londonu, Milānu un Parīzi konkursa uzvarētājām.

Konkursa finālistes vērtēja pārstāvji no pasaules topaģentūrām - "New York Model Management" (Ņujorka), modeļu aģentūra "Next" (Ņujorka), "Women" (Milāna), "Elite" (Milāna), kā arī modes profesionāļi no Latvijas - stiliste Žanna Dubska, fotogrāfs Gatis Rozenfelds, dizainere Natālija Jansone, "Max Factor" oficiālais grimu mākslinieks Ancis Romanovskis, stiliste un fotogrāfe Tatjana Vlasova, modes žurnāliste Dace Vaivara un žurnāla "Pastaiga" redaktore Māra Baltmane Rimicāne

Pasākumu vadīja savulaik veiksmīgie "Vacatio" modeļi - aktieris Andris Bulis, kurš mainījis savu mežonīgo tēlu un atvadījies no garajiem matiem un bārdas, televīzijas ekrānu dīva Anna Lieckalniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!