Foto: Vida Press
Pēdējo gadu laikā vairākas latviešu modeles ar panākumiem darbojas ārpus dzimtās zemes robežām, bet vislabāk modes biznesā līdz šim veicies blondajai skaistulei Gintai Lapiņai (attēlā).

Jau vēstīts, ka šoruden Ginta vairs neiekļuva pasaules ietekmīgākā modeļu portāla Models.com labāko modeļu sarakstā, bet aģentūras Dandy pārstāvji prognozēja, ka drīz vien viņa tiks iekļauta labāk pelnošo modeļu sarakstā.

Šīs prognozes šonedēļ arī apstiprinājušās - Models.com septembrī atjaunotajā pasaules pelnošāko modeļu topā The Money Girls Latvijas daiļava ierindojusies 37. vietā.

Kā portālu Delfi informē modeļu aģentūras Dandy pārstāvis Jaroslavs Barišņikovs, viņa ir pirmā latviete, kurai izdevies iekļūt starp industrijas labāk apmaksātajām meitenēm.

Topa veidotāji atzinuši, ka Lapiņai veiksmīgi darboties modes industrijā ļauj gan viņas lellei līdzīgais izskats, gan pozēšanas prasmes - šo īpašību dēļ viņas kontā ir neskaitāma sadarbības ar zināmiem modes namiem un zīmoliem, kā arī kosmētikas un pat Diet Coke ražotājiem. 

Topa pirmajā desmitniekā ir tādas pasaulē zināmas modes zvaigznes kā Žizele Bundhena, Keita Mosa, Adriana Lima, Natālija Vodjanova, Miranda Kerra un citas daiļavas, kuru vārdi modes dzīves interesentiem vairs komentārus neprasa.

Tiesa, cik daudz pelna Ginta, netiek atklāts ne Models.com sarakstā, ne arī aģentūras Dandy sniegtajā informācijā, tomēr latvietes atrašanās starp 40 pasaulē labāk novērtētajām modelēm liecina, ka par trūkumu pievilcīgajai blondīnei nav jāsūdzas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!