Foto: Publicitātes foto

Mazumtirdzniecības uzņēmums Class atvēris populārā itāļu zīmola Sermoneta Gloves ādas cimdu veikalu tirdzniecības centrā Galerija Centrs. Veikals Class ir pirmais veikals Baltijas valstīs, kurā var iegādāties Sermoneta Gloves zīmola vīriešu un sieviešu cimdu kolekciju.

Zīmola kolekcija 100% ražota Itālijā, turklāt tas ir 100% roku darbs un 100% itāļu dizains.

Sermoneta Gloves zīmols tika radīts 1960. gadā. Tā dibinātājs amatnieks Giorgio Sermoneta atvēra pasaulē pirmo ekskluzīvo Sermoneta Gloves veikalu slavenajā Piazza di Spagna laukumā Romā, Itālijā. Tam drīzumā sekoja jaunu veikalu atvēršana Milanā, Venēcijā, Ņujorkā, Tokijā, Barselonā, Madridē un citur.

Sākotnēji cimdi bija pieejami brūnās un melnās krāsās ar mērķi aizsargāt rokas no aukstuma.

Turpmāko divdesmit gadu laikā Sermoneta Gloves cimdi ir kļuvuši par kulta stila aksesuāru visdažādākajās krāsu gammās un tekstūrās, piedāvājumu paplašinot no klasikas līdz pat avangarda stilam.

Kvalitāte un modeļu dažādība, augsta līmeņa roku darbs un itāļu dizains. Sermoneta Gloves zīmols ir līderis cimdu segmentā. Pie viena Sermoneta Gloves  cimdu pāra izgatavošanas strādā apmēram desmit kvalificēti amatnieki.

Jaunā ziemas kolekcija piedāvā vairākas līnijas gan sievietēm, gan vīriešiem: brīvais stils, elegance, sporta un speciāli auto vadīšanai paredzētie cimdi.

Cimdu ražošanā tiek izmantoti dažādu 100% dabīgu ādu materiāli: smalkāda, aitāda, zamšāda, briežāda - ir tikai daži nosaukumi no plašā ādu klāsta. Cimdu modeļi ir pieejami arī siltināti ar kašmiru, vilnu, vai zīda materiāliem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!