Foto: Mango

Latvijas sieviešu basketbola izlases simpātiskākā spēlētāja Dita Krūmberga (24) ceturtdienas vakarā Galerijā Centrs iejutās modeles tēlā un demonstrēja apģērbus jaunatklātajā apģērbu veikalā Replay.

Šobrīd Krūmberga jau atsākusi individuālos sporta treniņus, bet līgums par nākamo sezonu vēl nav noslēgts. Kā zināms, iepriekšējā sezonā Dita spēlēja basketbola klubā TTT/Rīga, kas basketbolisti savā komandā aicina arī šajā sezonā. „Man ļoti nozīmīgi, kas būs galvenais treneris un finansiālā pusē, jo pagājušajā gadā bija finansiālas problēmas, kā jau daudziem basketbola klubiem. Tajā pašā laikā mans aģents meklē variantus Eiropā,” sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Krūmberga.
 
Ditas treneris ir viņas draugs, taču viņa vārdu basketboliste patur noslēpumā, atklājot vien to, ka viņš ir kādreizējais basketbolists.

Tad nu Dita kopā ar jauno draugu gatavojas jaunai sezonai, skrienot katru dienu vairākus kilometrus gar jūras malu un trenējoties sporta zālē četras reizes nedēļā. „Vasara ir tieši tas laiks, lai strādātu ar savām individuālajām vājībām. Man tā ir tehnika – dribls un māņkustības,” stāsta basketboliste.

Vaicājot, kā basketbolistei izdodas vienmēr labi izskatīties, viņa atklāj, ka tas sanāk gluži dabiski. Krūmbergas skaistumu novērtējuši arī Baltijas kausa izcīņā basketbolā, kad viņa tika nominētā par Baltijas kausa skaistāko basketbolisti. „Tas ir patīkami, ka mani atzīst par simpātisku meiteni, bet nav tā, ka es par to šausmīgi jūsmotu. Es jūtos labi savā ādā, un man nav nekādu kompleksu,” tā Krūmberga.

Ikdienā Dita atšķiras no tā tēla kādu mēs viņu redzam basketbola laukumā. „Basketbola laukumā jau nedomā par skaistumu, bet jādomā, kā maksimāli izdarīt, lai netraucē mati un citas lietas. Lielākoties mati ir saņemti astē. Ļoti reti, kad izeju laukumā, esmu minimāli uzkrāsojusi acis. Bet nekādi pūderi, jo svīst jau nežēlīgi un beigās var sanākt, ka efekts var pārvērsties par defektu. Tāpēc treniņu un spēļu laikā es neaizraujos ar kosmētiku,” viņa skaidro.

Šovasar Dita baudīja atvaļinājumu tepat Latvijā, jo neparedzētu apstākļu rezultātā, izpalika brauciens uz ārzemēm. „Iespējams augustā sanāks kaut kur aizbraukt ārpus Latvijas. Taču kā jau visām basketbolistēm arī man nepatīk atpūta kūrortā, man vajag aktīvi kustēties - spēlēt pludmales volejbolu, tenisu vai skriet. No rīta agri aizbraucam ar draugu uz jūru un pusstundu skrienam. Pēc tam visu dienu ir tāda enerģija. Pat lietus mūs neattur,” stāsta Krūmberga.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!