Foto: Vida Press
Modes un dzīvesstila izdevumu, kā arī sabiedrības uzmanību šonedēļ izpelnījušās britu prinču Viljama un Harija laulātās draudzenes hercogienes Katrīna un Megana. Abas dāmas šonedēļ apmeklējušas publiskus pasākumus, kuros nodemonstrējušas īstu stila paraugstundu.

Jau vēstīts, ka princis Harijs un viņa sieva Saseksas hercogiene Megana šīs nedēļas sākumā bija devušies vizītē uz Bēkenhedu, kur pāris sveicēju pūlim izpļāpājās, ka viņu pirmdzimtais bērniņš pasaulē nāks aprīļa beigās.

Megana oficiālajai vizītei bija izvēlējusies violetu kleitu un sarkanu mēteli. Savu koptēlu viņa bija papildinājusi ar sarkanām laiviņām uz smaila papēža un brūnu rokassomiņu, un modes eksperti viņas tērpu burtiski apbēruši ar komplimentiem.

Savukārt prinča Viljama laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna trešdien, 16. janvārī, viesojusies Karaliskajā operas namā Londonā, un arī viņas izvēlētais apģērbs medijos dedzīgi izanalizēts līdz katrai sīkākajai detaļai.

Katrīna bija izvēlējusies violetu zīmola "Oscar de la Renta" kostīmu, kura vērtība pārsniedz trīs tūkstošus eiro. Kā vēsta britu prese, hercogiene jau agrāk publiskos pasākumos manīta šajā tērpā.

Īpašu elegances odziņu hercogienes tēlam piešķīra melnas zeķubikses, tumšas laiviņkurpes un neliela somiņa.

Fakts, ka karaļnama fanu lielākās mīlules abas vienā nedēļā izgājušas sabiedrībā, izraisījis neviltotu sajūsmu, un stila izdevumi steiguši abas salīdzināt, nespējot tikt gudri, kura izskatījusies elegantāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!