Foto: Vida Press
38 gadus vecajai britu aristokrātei, lēdijai Viktorijai Frederikai Izabellai Hērvijai (attēlā) gluži vai par tradīciju kļuvusi māžošanās uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja, un arī šogad viņa pārsteigusi visus pasākuma apmeklētājus ar savu plikumu zibināšanu.

Kannu kinofestivālā reti tiek pārkāpta šaurā robeža starp gaumi un bezgaumību, taču britu lēdija ir vien no tām daiļā dzimuma būtnēm, kura gandrīz katru gadu pamanās izcelties un nokļūt starmešu gaismās.

Šonedēļ kinofestivāla ietvaros norisinājās filmas Youth (Jaunība) pirmizrāde, un šo notikumu ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī lēdija Viktorija, kura uz burziņu ieradās, tērpusies ļoti pieticīgā kleitā ar milzīgu dekoltē izgriezumu un grandioziem šķēlumiem.

Lielie izgriezumi un šķēlumi aristokrātei sniedza plašas iespējas zibināt un izrādīt savus plikumus, un viņa arī godam attaisnoja uz sevi liktās cerības, visā krāšņumā nodemonstrējot kājas un citas ķermeņa daļas.

Tiesa, teatrālo izrādīšanos nedaudz pabojāja vējiņš, kas atsedza drusciņ par daudz miesas un pasākuma apmeklētājiem sniedza iespēju aplūkot britu lēdijas biksītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!