Foto: Publicitātes foto

Skaistumkonkursa Mis Latvija 2010 uzvarētājas Alises Miškovskas (attēlā) daiļums kārtējo reizi novērtējs starptautiskā līmenī. Viņa triumfējusi vienā no prestižākajiem konkursiem pasaulē – Miss Tourism Queen International 2013, kurš septembra beigās un oktobra sākumā norisinājās Ķīnā.

Skaistumkonkursā piedalījās daiļavas no tādām valstīm kā Francija, Koreja, Filipīnas, Portugāle, Vācija un vēl daudzām citām, taču tieši Latvijas pārstāve savā īpašumā ieguva galveno titulu.

Alise tika kronēta arī par "Miss Friendship" jeb "Mis draudzību", un šis apbalvojums viņai tika pasniegts, apkopojot pārējo dalībnieču balsojuma rezultātus.

Kā jau tas raksturīgs skaistumkonkursiem, daiļā dzimuma pārstāves tika vērtētas pēc vairākiem kritērijiem - konkursantes demonstrēja vakartērpus, tautas tērpus un defilēja pa skatuvi peldkostīmos. Neiztrūka arī talantu konkurss, kurā Alise guva atzinīgu novērtējumu.

Miškovska jau vairākkārt guvusi atzīstamus panākumus starptautiskos konkursos - pērnajā gadā  viņa kļuva par titula  "Miss Model Intercontinental 2012" īpašnieci, bet konkursa Miss World 2011 kategorijā Miss World Sports viņa pārliecinoši uzvarēja, iegūstot pasaules sportiskākās sievietes titulu.

Savukārt šī gada maijā izskatīgā sieviete plūca uzvaras laurus Turcijā notikušajā konkursā Miss 7 World Continents 2013, aiz sevis atstājot Rumānijas, Igaunijas un Kanādas skaistules.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!