Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā Galerija Centrs notika jau otrais modes mākslinieku Dāvida un Elitas Patmalnieces sarunu šovs Modes brokastis, un šīs tikšanās viešņa bija salona BB Binnija īpašniece Binnija Ārberga (attēlā).

Otro Modes brokastu tēma bija modernā sievišķība, un šova vadītāji ar viešņu vienojās, ka nobriedušas personības var atļauties būt tādas, kādas vēlas, turklāt neatkarīgi no tā, ko par to domā citi.

"Mani vienmēr interesējis jautājums, kādēļ Latvijā ir tik daudz cacu. Ja godīgi, lielākā daļa no viņām izskatās vienveidīgi un pēc pērkamām sievietēm. Modernā sievišķība pieprasa ne tikai izskatu, bet arī veselo saprātu un personību - nobriedušu cilvēku, kas ir pārliecināts par sevi," sarunas gaitā atzina skandālista slavu iemantojušais Dāvids.

Lai pierādītu šo atziņu, Dāvids Binniju, kura uz šovu bija ieradusies dzeltenā kleitā ar ļoti atklātu dekoltē, pārģērba darba sievietes tērpā ar lakatiņu ap galvu un gumijas zābakiem kājās.

"Sākumā es šo komplektu saucu par slaucējas tērpu - vienkārša kleitiņa, gumijas zābaki un punktains lakatiņš. Pietrūka tika spainis un sandales ar baltām zeķītēm. Taču, uzvelkot šīs drēbes Binnijai, tās kļuva par 50. gadu amerikāņu pin-up meitenes stilu vai arī fabrikas meitenes tēlu.

Kāda cita, iespējams, tā arī izskatītos pēc slaucējas. Šis ir pierādījums tam, ka sievišķība ir ne tikai drēbēs, bet attieksmē - pat, ja tev ir kājās gumijas zābaki," šova viešņas spēju nezaudēt sievišķību pat slaucējas tērpā slavēja Dāvids.

"Es nenoliedzu, ka esmu ļoti sievišķīga - es tik tiešām tāda esmu, un man patīk tā ģērbties. Ja par mani liecinātu tikai apģērbs, diez vai starp man dzīvē nozīmīgiem cilvēkiem būtu Imants Ziedonis. Viņš nav ne cilvēks, ne vīrietis - viņš ir pārcilvēks, kura iedvesma nāk no augšas, no Dieva," savu būtību raksturoja pati Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!