Foto: Privātais arhīvs

Provokatīvā dizainere Kristīne Deimon (attēlā) izskaidrojusi misēkli, kāpēc 20. novembrī notikušajā modes skatē viņas jaunā tērpu kolekcija nav izskatījusies tik efektīgi, cik cerēts, un atrādījusi, kā erotiskajām kleitām jāizskatās patiesībā.

Pēc Deimon erotisko vakarkleitu prezentācijas pasākuma restorānā Illu Zion nelabvēļi jau trina mēles par to, ka skandalozās dizaineres kolekcija neesot bijusi tik iespaidīga, cik solīts. Izrādās, ka pie vainas bijusi kleitu nesaderība ar izvēlētajām modelēm.

"Modeles izvēlējās pasākuma organizatores no Must Wear interneta veikala. Mēs tajā vakarā bijām četri dizaineri. Pārējo trīs dizaineru apģērbi bija ļoti vienkārši, līdz ar to viņiem nebija nozīmes, cik modele slaida vai formīga.

Es diemžēl nepadomāju par to, ka mani tērpi tomēr izskatās lieliskāk uz formīgām sievietēm. Protams, ir arī daži izņēmumi - kleitas, ka tikpat labi piestāv tieviņām meitenēm.

Par modelēm neko sliktu nesaku, meitenes jaukas, tikai diemžēl netrāpījās īstās priekš manas kolekcijas," nelielo misēkli DELFI Izklaidei skaidro Deimon.

Kamēr īsti modes pazinēji jau sapratuši nelielo ligu, Deimon steidz arī pārējiem atrādīt savu redzējumu par to, kā viņas tērpiem jāizskatās uz sievietes auguma, piedāvājot tērpu foto sesiju, kurā galvenās modeles lomā ir viņa pati.

"Jaunās kolekcijas tapšanas fotosesijā piedalījos arī es, jo uzskatu, ka man ir ideālas sievišķīgas formas, bet biju paņēmusi arī tieviņu meiteni, kas lieliski izrādīja citus tērpus," tērpu atbilstību dažādiem augumiem atklāj Deimon.

Arī sociālo tīklu lietotāji steidz paust sajūsmu par to, cik nesalīdzināmi labāk kleitas izskatās uz Deimon auguma, nekā uz modelēm.

Tauta neskopojas ar tādām frāzēm kā "perfekta kleita, perfekta modele", "jābūt stipram vīrietim, lai kaut kam tādam pretotos", "trūkst vārdu, lai pilnībā izteiktu viedokli" un "ja modeles būtu tādas kā tu, tad visi būtu uz pakaļas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!